Gilgal solidari organitza una recollida de joguines18/12/2020 – Redacció /

Gilgal solidari està organitzant una recollida de joguines pel dia de reis. Per tal de que aquest dia cap nen es quedi sense regal, l’associació s’ocupa de donar una nova vida a aquells joguets que ja no siguin utilitzats pels nens que s’han fet grans o que ja no els aprofiten. Gilgal es fa càrrec de que aquestes joguines es trobin en les millors condicions possibles perquè els reis puguin dur-les als seus nous propietaris.

A més, l’organització santcugatenca està compartint roba, sabates i mantes amb les persones que més ho necessiten. Des de fa un parell de mesos, per l’impacte del covid, l’associació està donant aquests recursos tan indispensables tant a persones derivades de càrites i creu roja com del barri, o a qualsevol altre que ho necessiti.  Actualment es troben al c/ borrell n 35, a un espai cedit per l’ajuntament.

La directora de Gilgal Solidari, Rebeca Galán, ha destacat la necessitat de roba d’adolescent, home i mantes en aquesta època de més fred, en la que moltes famílies es troben en situació de pobresa energètica.

L’associació es mostra agraïda per la implicació i col·laboració que està rebent dels veïns del municipi. Per aquells qui vulguin endur-se roba, cal trucar al 607845792 i agafar cita prèvia de dilluns a divendres de 10 a 13, i de 17 a 19:30. Per fer donacions no cal demanar cita prèvia, ja que les peces són recollides a l’entrada i posades en quarantena.

Publicitat


Gilgal solidari és una entitat sense ànim de lucre que neix del treball social de l’Assemblea Cristiana Gilgal. Els voluntaris i voluntàries fan tasques d’acompanyament social, classes de català, casals d’estiu i altres recursos d’ajut per la gent de Sant Cugat.

Deixa un comentari