Site icon TV SantCugat.cat

Gairebé un centenar de nens i nenes participen en la 44a edició del Pessebre Vivent de Sant Cugat

27/12/2019 – Josep Lluís Silva/

La vigília de Nadal els santcugatencs van reviure un any més les escenes del pessebre que van representar gairebé un centenar de nens de la ciutat. Un pessebre vivent que va arribar a la 44a edició i que organitza el grup de joves de la Parròquia de Sant Pere d’Octavià.

Com succeeix en els últims vint anys, es va començar la representació amb l’escena preliminar dedicada al Nadal actual, que vol oferir els contrastos que presenta el Nadal i una reflexió sobre aquesta realitat.

Publicitat

Nens i nenes a la representació del Pessebre Vivent de Sant Cugat

Després d’aquest primer apunt, va venir l’explicació que es fa del nou testament i la representació teatral de les històries relacionades amb el naixement del nen Jesús.

Escenes com l’Anunciació de l’Àngel a Maria, l’Anunciació dels àngels als pastors o l’adoració dels reis mags al nen Jesús, entre altres escenes. Enguany s’han pogut representar fins a nou escenes.

El Pessebre Vivent fa anys que s’ha adaptat als nous temps i als últims anys els organitzadors ha incorporat efectes especials, han renovat l’attrezzo i han millorat la visibilitat dels espectadors.

Aquest pessebre és una de les tradicions nadalenques més emblemàtiques de la ciutat i que els santcugatencs viuen amb molta il·lusió.

Exit mobile version