Fridays For Future Sant Cugat prepara una gran manifestació pel clima

17/02/2020 – REDACCIÓ /

Fridays For Future Sant Cugat, el grup juvenil local que reclama mesures als governs en contra del canvi climàtic, prepara una gran manifestació pel clima a Sant Cugat el pròxim divendres 21 de febrer. Així ho ha fet saber a les seves xarxes socials on demanen l’assistència del màxim nombre de santcugatencs. L’Assemblea de la Bici ja ha confirmat la seva presència.

fridays-for-future-santcugat
Manifestants de Fridays For Future durant una de les manifestacions a Sant Cugat

L’organització ha convocat la marxa per al 21 de febrer a dos quarts de sis de la tarda davant de l’estació de FGC a la plaça Lluís Millet.

Publicitat

Però a partir de dos quarts de cinc es farà un taller de cartells. També demanen a la gent que porti algunes coses per fer soroll.

La manifestació començarà primer amb una concentració i anirà avançant fins a la plaça d’Octavià. Quan els manifestants arribin allà es farà una performance i es llegirà un manifest.

Publicitat

Fridays For Future Sant Cugat s’acostuma a manifestar els divendres a la tarda des de la plaça Lluís fins a l’Ajuntament per reclamar mesures contra el canvi climàtic. Fins ara ha tingut un tímid seguiment, però aquest divendres preveuen una gran afluència de gent.

Feu un comentari