Es reprenen les obres de rehabilitació del Monestir de Sant Cugat

26/11/2020 – Tina Forest Illas /

El Monestir de Sant Cugat ha reprès les obres de rehabilitació, en aquest cas, del cimbori. Les tasques de manteniment es fan a causa dels moviments centimètrics que es donen al monument, una situació que, segons l’arquitecte, són normals, i que no suposen cap perill pels visitants, però que tot i així, cal controlar.

Des de l’equip tècnic s’està treballant en diferents hipòtesis per determinar l’origen d’aquests moviments, i ho fan a partir de la realització de diferents actuacions. 

Publicitat

El tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, i la tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica, Esther Madrona, han visitat el Monestir per veure com avancen les obres.

A més de la rehabilitació del cimbori, també hi ha previst el començament d’altres tasques de cara a les properes setmanes.

El pressupost que es destinarà en aquestes primeres intervencions previstes és d’un total de 150.000 euros. Quan s’enllesteixin les d’aquest tram, s’aniran fent més tasques a mesura que vagin essent necessàries.

Publicitat

Feu un comentari