Es multipliquen les infraccions a Sant Cugat durant l’última setmana02/02/2021 – Tina Forest Illas /

Els Mossos d’Esquadra han registrat un total de 114 infraccions a Sant Cugat per incomplir les mesures vigents durant l’última setmana. Aquestes dades impliquen un augment de les sancions respecte les últimes dades.

Mossos Esquadra

Una de les últimes actuacions ha estat el desmantellament d’una festa il·legal aquest cap de setmana en una àrea boscosa de Sant Cugat, al barri de Volpelleres, en la qual es van identificar i sancionar un total de 9 persones. Segons els Mossos d’Esquadra, els joves estaven consumint alcohol i incomplint diverses de les mesures decretades pel govern.

A nivell general, a Sant Cugat segueixen destacant les sancions per incompliment de la mobilitat, que se n’han posat 50. Les segueixen 23 sancions per incomplir la limitació del nombre de persones assistents a trobades tant en l’àmbit públic o privat, 17 denúncies més per consum de begudes alcohòliques a la via pública, 16 per incomplir l’ús de la mascareta i 8 per incomplir la distància física interpersonal en llocs públics o privats.

El conseller d’interior, Miquel Sàmper, i el comissari dels Mossos d’Esquadra, Joan Carles Molinero, han explicat en roda de premsa que s’ha detectat un augment dels incompliments de mobilitat, i han fet una crida a respectar el confinament municipal.

Publicitat


Per la seva banda, el subdirector general de Programes en Protecció Civil, Sergio Delgado, ha destacat que durant aquest mes de gener s’han descarregat 2,7 milions de certificats d’autoresponsabilitat, amb una mitjana de 65.000 descàrregues els caps de setmana i 90.000 entre setmana.

El secretari de Salut, Marc Ramentol, ha explicat que en els propers dies està previst assolir el pic assistencial de la tercera onada. Així mateix, també ha anunciat l’arribada de 65.500 dosis de la vacuna de Pfizer i 8.500 de Moderna, amb les que es preveu reprendre la campanya de vacunació, prioritzant l’administració de segones dosis.

Deixa un comentari