Enquesta: Quins partits voldries que governessin la ciutat?

D’aquí una setmana, el 15 de juny, es convocarà un ple per votar al nou alcalde o la nova alcaldessa de Sant Cugat. Si els partits no arriben a un acord, l’alcaldessa serà la cap de la llista més votada.

Però les passades eleccions municipals del 26 de maig van deixar un escenari obert. Junts Per Sant Cugat (9 regidors) va guanyar els comicis, però amb només tres regidors més que ERC-MES (6 regidors), la segona força més votada. Això ofereix la possibilitat que el partit que lidera Mireia Ingla pugui triar entre pactar amb Junts Per Sant Cugat i apostar pel continuïsme o apostar pel canvi i pactar amb el PSC (4 regidors) i CUP (3 regidors).

La candidata d’ERC i la número 2 de la CUP, Lourdes Llorente, ja han confirmat en dues entrevistes a TV Sant Cugat que consultaran la decisió final a les bases del partit.

A TVSantCugat.cat també volem consultar a la nostra audiència sobre quin possible pacte voldríeu que es fes palès el 15 de juny i quines són les forces que voldries que governessin la ciutat en els propers quatre anys.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Quins partits voldries que governessin la ciutat?
Quins partits voldries que governessin la ciutat?
Quins partits voldries que governessin la ciutat?

Feu un comentari