Site icon TV SantCugat.cat

Enquesta: Creus que són suficients les mesures de confinament?

El dissabte 14 de març el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va sortir en roda de premsa per anunciar les mesures de l’estat d’alarma. Aquestes limitaven durant 15 dies els moviments dels ciutadans al carrer i només permetien sortir de casa per comprar productes bàsics, anar al metge, a treballar o per força major. Unes mesures que s’allargaran 15 dies més fins a l’11 d’abril, però, de moment aquestes mesures de confinament no es faran més estrictes.

Fotografia extreta de la darrera portada de la revista Sant Cugat Magazine

Des del divendres 13 de març a la nit, el president de la Generalitat Quim Torra demana el confinament total dels habitants de Catalunya. Això prohibiria als catalans que no prestin serveis essencials sortir a treballar. A aquesta veu s’han unit altres com la del prestigiós metge Bonaventura Clotet.

No obstant això, l’executiu espanyol manté les actuals mesures restrictives, atenent les recomanacions del comitè científic-tècnic espanyol, que compta amb professionals de prestigi com el director del Centro de Coordinación de Alertas y Emergencias Sanitarias (CCAES), Fernando Simón.

A TV Sant Cugat volem conèixer l’opinió de la nostra audiència sobre aquesta qüestió i et convidem a respondre la nostra enquesta.

Creus que són suficients les mesures de confinament?
Creus que són suficients les mesures de confinament?
Creus que són suficients les mesures de confinament?

Exit mobile version