Enquesta: Creus que és una bona proposta la nova anella verda impulsada per l’Ajuntament?

Des del passat dijous 21 de maig, l’Ajuntament de Sant Cugat està ampliant voreres i carrils per a bicicletes per garantir les distàncies de seguretat i per evitar que creixi l’ús del vehicle privat durant la pandèmia del coronavirus.

L’Ajuntament ha recordat que ja hi ha estudis que afirmen que la contaminació atmosfèrica agreuja la gravetat de la malaltia de la COVID-19. Per aquest motiu, vol reduir l’ús del vehicle privat.

Segons les previsions inicials, aquestes actuacions acaben la primera setmana de juny, quan es completarà el circuit de la nova Anella de Mobilitat Verda.

A TV Sant Cugat volem conèixer l’opinió de la nostra audiència sobre aquesta qüestió i et convidem a respondre la nostra enquesta.

Creus que és una bona proposta la nova anella verda impulsada per l'Ajuntament?
Creus que és una bona proposta la nova anella verda impulsada per l'Ajuntament?
Creus que és una bona proposta la nova anella verda impulsada per l'Ajuntament?
Gràfic de l’Anella de Mobilitat Verda de Sant Cugat

4 comentaris a “Enquesta: Creus que és una bona proposta la nova anella verda impulsada per l’Ajuntament?”

 1. No s’ utilitzan els nous espais per peatons i bicis. Colapse de cotxes, quan tenim menys circulació a la ciutat, sense escoles obertes i menys activitat general.

  Respon
  • Es absurd. Jo sempre vaig a peu, però el carril fet per vianants, no l’ utilitza ningú. Tenim l’altra vorera ampla i suficient. El sol carril cotxes, no absorbeix el cotxes a certes hores. I quan torni la circulació habitual amb bus d’ escoles, els vehicles parats, contaminaràn molt més i colapsarà l’ Anella verda. Un desastre!!!

   Respon
 2. Un greu error i jo soc vianant a peu, però el colapse de cotxes quan tot estigui normalitzat, pot ser monumental. Em passo el dia voltant per el municipi.

  Respon
 3. Em sembla molt be ! El centre de Sant Cugat Paça Octavia carrer Santa Maria i Carrer Valldoreix circulaven cotxes i la gent també va protestar . Ara son carrers per pasejar i gaudir del comers . Admirem paisos nordics on la gent circula en bicicleta però aqui volem anar en cotxe fins la porta de la botiga … afavorim l’ús dels parckings rebaixant el seu preu i garantim un bon transport public que actualment es molt deficient

  Respon

Feu un comentari