Els veïns de La Floresta i Les Planes convoquen una assemblea oberta el proper 1 de desembre

18/11/2020 – Tina Forest Illas /

Davant la negativa del Departament de Salut de reobrir totalment els consultoris de La Floresta i Les Planes, els veïns d’aquests districtes han convocat la celebració d’una assemblea oberta el proper dia 1 de desembre.

Aquesta assemblea tindrà lloc a les 17:30h a la plaça del Poble, i tindrà l’objectiu de valorar la situació actual i acordar futures accions de protesta.

Publicitat

Els veïns van proposar a la reunió del passat 30 d’octubre amb CatSalut i Mútua Terrassa la creació d’una unitat funcional pels dos districtes, però des de CatSalut els han respost que no es tirarà endavant, i que se seguirà amb l’atenció parcial que ja funciona en aquests moments.

Aquesta decisió no ha agradat als veïns, que en un comunicat han denunciat el que titllen de “cinisme i mala fe d’una administració privatitzadora que ha venut els serveis públics a empreses privades” i que “ha permès que un bé fonamental com la salut” es converteixi en un “bé de consum”.

Han exigit una vegada més al Departament de Salut que reobri totalment els consultoris dels districtes, i que revisi i fiscalitzi els contractes amb el proveïdor Mútua Terrassa.

Publicitat

Feu un comentari