Els santcugatencs podran acomiadar l’Arcadi en un llibre de condol

09/04/2021 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat i l’UNIPAU han impulsat un llibre de condol en homenatge a Arcadi Oliveres, que va morir el passat dimarts 6 d’abril a l’edat de 75 anys.

El llibre de condol en homenatge a l’Arcadi Oliveres estarà obert a la ciutadania

L’Ajuntament i la Universitat de la Pau (UNIPAU) han impulsat un llibre de condol perquè la ciutadania pugui homenatjar amb escrits l’economista i activista social Arcadi Oliveres, mort aquesta setmana a Sant Cugat (Mira-sol).

Publicitat

L’alcaldessa, Mireia Ingla, i la presidenta d’UNIPAU, Neus Sotomayor, estrenaran el llibre en un acte que tindrà lloc el proper dilluns, 12 d’abril, a les 17:30 hores, a la sala noble de l’Ajuntament. L’acte, amb aforament limitat comptarà també amb la presència de familiars d’Arcadi Oliveres.

Posteriorment, el llibre es col·locarà durant una setmana al vestíbul d’entrada de l’Ajuntament per tal que tots els santcugatencs i santcugatenques hi puguin escriure el seu homenatge. L’horari per participar en els escrits d’aquest llibre serà de dilluns a dijous (de 9 a 18 hores), divendres (de 9 a 14 hores) i dissabtes (de 9 a 13 hores).

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat el procés per nomenar Arcadi Oliveres Fill Predilecte de la Ciutat a títol pòstum

Publicitat

Feu un comentari