Els Reis d’Orient asseguren que, malgrat la pandèmia, passaran per les cases de tots els santcugatencs

24/12/2020 – Tina Forest Illas /

Els Reis Mags d’Orient s’han adreçat a tots els nens i nenes de Sant Cugat per anunciar-los que, malgrat la pandèmia, estiguin tranquils, ja que passaran per casa seva a deixar tots els regals que han demanat.

Ho han fet en una trobada virtual que s’ha pogut veure per Televisió Sant Cugat, i també al canal de YouTube de l’Ajuntament, en la qual els Reis havien citat els 16.337 infants santcugatencs de 0 a 13 anys per fer-los arribar el seu missatge.

Publicitat

Han explicat que aquestes festes seran diferents, però han demanat que tot i això les gaudeixin, cuidant-se a ells i a la gent que estimen.

Aquesta, però, no serà l’única cita que tindran els santcugatencs amb Ses Majestats. El dia 5 de gener els nens i nenes tornen a estar convocats a les mateixes plataformes, perquè aleshores podran seguir l’entrega de les claus de la ciutat que l’alcaldessa farà als Reis. També podran veure el discurs de benvinguda de l’alcaldessa i el discurs dels tres reis.

Campament reial

A més de les trobades virtuals, els nens i nenes de Sant Cugat també podran visitar el Campament reial, que es farà al Claustre del Monestir del 2 al 5 de gener, on podran veure part de l’univers màgic dels reis i tindran l’oportunitat d’entregar la seva carta a les bústies reials o als patges, que també estaran repartits per diferents punts de la ciutat.

Publicitat

Per poder accedir al campament reial ja es pot demanar cita prèvia a través de la web de l’Ajuntament.

Feu un comentari