Anar fins a Mútua Terrassa serà 1 zona en transport públic pels pensionistes

30/09/2021 – Redacció

Els pensionistes de Sant Cugat porten anys reclamant que el viatge fins a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, hospital de referència pels santcugatencs, esdevingui zona 1 en transport públic. Doncs bé, sembla que ara aquesta reivindicació serà una realitat. Així ho ha explicat Juan Merino, representant de la Taula de Gent Gran, i Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Salut, al programa especial pel Dia Internacional de la Gent Gran que ha fet Televisió Sant Cugat.

Publicitat

L’ajuntament ha arribat a un acord amb els Ferrocarrils Catalans de la Generalitat i els pensionistes de la ciutat pagaran un preu simbòlic, d’uns 40 cèntims, per fer aquest viatge. Part del cost del trajecte l’assumirà el consistori.

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat porta més de dos anys reclamant millores en l’àmbit sanitari de la ciutat, des de la segona residència pública fins a la reobertura al 100% dels consultoris de la Floresta i les Planes. El col·lectiu es manifesta cada dilluns davant de l’ajuntament de la ciutat.

Publicitat