Promo banner TVSC

Els Mossos detenen un santcugatenc en una operació contra el tràfic de drogues05/02/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts els Mossos d’Esquadra van fer una entrada i un registre en un pis de Sant Cugat en una operació contra el tràfic de drogues que va ser ordenada pel jutjat n.1 de Sant Boi de Llobregat. El dispositiu, que es va fer a diversos municipis de Catalunya i a la ciutat de Maó a Menorca, va acabar amb 11 detinguts, tot i que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Segons l’agència de notícies EFE, un dels detinguts seria de Sant Cugat.

detinguts-santcugat-mossos
Fotografia de l’ACN d’un dels detinguts a Barcelona en un dispositiu contra el tràfic de drogues i el blanqueig de capitals

Els onze detinguts podrien ser membres d’una organització criminal acusada de tràfic de drogues i blanqueig de capital.

Segons ha pogut saber TV Sant Cugat, en el registre d’aquesta ciutat i en els de la resta de municipis de Catalunya i Menorca, els Mossos d’Esquadra van interceptar “cocaïna en grans quantitats”.

A banda de Sant Cugat, les ciutats afectades per aquest operatiu van ser Barcelona, La Palma de Cervelló, Castelldefels, Salou, La Pobla de Mafumet i La Seu d’Urgell. En total es van fer 13 registres.

Publicitat

Doggy's


A Catalunya l’operatiu el va dur a terme la Divisió d’investigació Criminal (DIC) dels Mossos i l’Europol. A la ciutat menorquina de Maó els registres els va fer la Policia Nacional.

Segons El País, aquestes detencions podrien tenir llaços amb Holanda. Una dada que justificaria la intervenció de l’Europol en el cas.

Fa uns mesos, Sant Cugat va ser també una de les ciutats afectades per un operatiu de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues, però els Mossos d’Esquadra no han confirmat que el dispositiu d’aquest dimarts hi estigui relacionat.

Deixa un comentari