Els Jardins del Vallès reobriran a partir del 29 de desembre

28/12/2020 – Tina Forest Illas /

Els Jardins del Vallès finalment reobriran les seves portes el dia 29 de desembre. L’espai es reobre després d’unes obres de remodelació que estan pràcticament acabades.

La reobertura dels Jardins del Vallès era una demanda de la ciutadania de feia temps, i ara, en temps de pandèmia, la reclamaven com a més necessària que mai, per poder disposar d’un nou espai verd.

Publicitat

Amb la remodelació del parc s’han habilitat noves zones de joc infantil, un espai amb un petit amfiteatre, pensat per a espectacles de petit i mitjà format, un jardí de les olors, un mural a les parets de la zona de joc i un nou enllumenat i sistema de rec. També està previst instal·lar dues taules de pícnic a la zona de pins propera a l’Avinguda Cerdanyola.

L’empresa adjudicatària de les obres, HPSA Construcción y Servicios Medioambientales S.A, va renunciar a finalitzar els treballs de remodelació, a falta de la col·locació d’una tanca perimetral que permeti tancar el parc a les nits. 

L’Ajuntament de Sant Cugat ja ha iniciat els tràmits per adjudicar els treballs, i poder acabar, finalment, totes les actuacions previstes.

Publicitat

Feu un comentari