Site icon TV SantCugat.cat

Els equips femení i masculí del SantCu i el Mira-sol Baco juguen junts contra la violència masclista

partit-igualtat-2019

26/11/2019 – REDACCIÓ /

Un any més, el Sant Cugat FC va organitzar amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista el Partit de la Igualtat, un partit de futbol mixt entre els primers equips masculins i femenins del seu club i del Mira-sol Baco.

Es tracta de la segona edició del partit de la igualtat que es va celebrar aquest 25 de novembre al ZEM Jaume Tubau amb presència de Mireia Ingla, alcaldessa de la ciutat, diversos regidors de l’ajuntament i directius dels clubs.

Publicitat

El partit va acabar amb un resultat de 3 a 5 a favor del Mira-sol Baco, després de remuntar un 2 a 1 de la primera part. Un festival de gols on el resultat era el que menys importava. L’objectiu, reivindicar el rebuig d’homes i dones contra la violència masclista i fer un pas més cap a la igualtat de gènere.

Televisió Sant Cugat va emetre aquest partit en directe a través del seu portal tvsantcugat.cat i el remetrà durant tota aquesta setmana en diversos horaris. Podreu tornar a veure el partit de la igualtat aquest dimarts a un quart de deu i dimecres a les sis de la tarda o en aquests vídeos.

Publicitat

Exit mobile version