Els col·lectius feministes que van denunciar assetjament laboral al Teatre-Auditori llancen preguntes a l’Ajuntament

13/12/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres els col·lectius feministes que van denunciar assetjament laboral al Teatre-Auditori han emès un comunicat amb preguntes a l’Ajuntament.

Podeu llegir a continuació el comunicat.

Publicitat

“Fa 10 dies que un grup de dones d’Adventícies, Hora Bruixa i Dones i Cultura van interrompre la inauguració de la temporada 2019 – 2020 del Teatre Auditori de Sant Cugat per visibilitzar que varies treballadores d’aquest teatre han patit assetjament laboral per part de la direcció. Ho explica en detall l’article d’elCugatenc “El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, en entredit: expedients per assetjament laboral i contractes dubtosos”

Donat que han passat 10 dies i no hi ha hagut cap resposta per part de l’equip de govern, des dels col·lectius feministes ens demanem:

>> Reconeixerà l’equip que gestiona el Teatre Auditori i els polítics responsables d’aquest equipament que la seva pràctica abusiva i reiterada en el temps ha causat danys a diverses persones treballadores?
>> S’ha valorat obrir una bústia anònima per a recollir altres casos d’assetjament que poden estar ocultats per la por, la vergonya o la pressió social?
>> S’ha ofert acompanyament a les persones que han explicat haver patit assetjament laboral?
>> S’estan revisant els protocols que van fallar i van permetre que varies persones patissin assetjament laboral per part d’un càrrec públic?
>> Sabent que la legislació vigent perpetua el masclisme estructural, emprendrà el nou equip de govern mesures per aportar una mirada feminista en la revisió d’aquest i els futurs casos d’assetjament?

Publicitat

Perquè callar és ser còmplice de l’assetjament. Perquè si ens toquen a una ens toquen a totes.

Perquè estem fartes de patir violència estructural i normalitzada. Perquè juntes som més fortes, els col·lectius feministes responem:

#ForaPepTugues
#STOPmalespraxis
#LesDonesSomAquí”

Feu un comentari