Els ‘Caps del Teatre Auditori’, ben protegits, mentre es restaura el grup escultòric

20/07/2020 – Redacció

Aquesta és la imatge que presenten des de fa uns dies els “Caps del Teatre Auditori”, les populars escultures de davant dels Cinemes Sant Cugat obra de l’escultor santcugatenc Pep Codó. Tot i que en l’actual context

postCOVID19, aquesta imatge remet a les populars mascaretes higièniques, es tracta simplement d’una tela per protegir les escultures mentre es duen a terme les tasques de restauració d’aquest grup escultòric. Un projecte de d’arranjament que s’han realitzat a petició del mateix autor i que, un cop finalitzades, han de recuperar l’aspecte original que presentaven els ‘Caps del Teatre Auditori” quan es van inaugurar el 1993. L’arranjament inclou la reposició del paviment amb el mateix marbre blanc original i la neteja del canal recollida d’aigües. Es preveu que les obres durin dos mesos i tenen un pressupost de prop de 70.000 euros.

Publicitat

Aquest grup escultòric esta format per dos caps de grans dimensions que simbolitzen el diàleg que propicia l’espai creat al Centre Cultural. Les dos escultures estan realitzades en basalt de la roquera de Castellfollit de la Roca.

Publicitat

Feu un comentari