El Tribuna Sant Cugat Empresarial reflexionarà sobre la indústria de la salut en temps de pandèmia i es podrà seguir en directe per TV Sant Cugat

10/05/2021 – Redacció /

El sector farmacèutic serà el gran protagonista de la nova edició del Tribuna Sant Cugat Empresarial, que es celebrarà el proper dijous 13 de maig a les 12h a l’Auditori d’Esade Creapolis, i que es podrà seguir en directe a través de Televisió Sant Cugat. 

Sota el títol ‘La indústria de la salut, reflexions i solucions arran de la pandèmia’, l’esdeveniment reunirà els CEO de companyies referents del sector de la salut, amb seu a Sant Cugat, que han estat al capdavant de la gestió de la crisi sanitària mundial. El Tribuna Sant Cugat Empresarial d’enguany comptarà amb les ponències del Vicepresident d’Innovació de Grifols, Jose Terencio; del Director General de Boehringer Ingelheim Espanya, Peter Plöger; del President i Conseller Delegat de Roche Diagnòstics a Espanya, Jaime Vives; del CEO del Grup Palex, Xavier Carbonell; i del Chief Executive Officer de Ferrer, Mario Rovirosa.

Publicitat

Cartell del Tribuna Sant Cugat Empresarial

El Tribuna Sant Cugat Empresarial també comptarà amb la presència del Secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, Raúl Blanco, que intervindrà en la part inicial del fòrum. L’acte estarà moderat pel sotsdirector de RAC1, Jofre Llombart.

Els Tribuna Sant Cugat Empresarial són un fòrum de coneixement a través del qual es debaten temes empresarials i econòmics, en sentit ampli, dues vegades a l’any. En les darreres edicions s’han abordat temes de gran interès com l’economia i biotech, la indústria i la logística 4.0, esport i economia global, el talent a les empreses, o les perspectives del sector immobiliari a Catalunya.

santcugatempresarial-talent-novembre2019
Tribuna Sant Cugat Empresarial del 2019

Publicitat

Feu un comentari