El Teatre-Auditori, nominat als Premis ARC 202005/11/2020 – Redacció /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha estat nominat als Premis ARC 2020 en la categoria de “Reconeixement a la iniciativa de Teatres i Auditoris”. El jurat l’ha nominat per l’esforç en recol·locar tota la programació musical del 2020.

L’equipament municipal competirà juntament amb l’Auditori de Girona, pel mateix motiu, i amb el Teatre de Lloret de Mar, per una programació valenta i per fer-la possible en temps de restriccions descobrint nous espais de la població.

Aquest any els Premis ARC han volgut donar visibilitat a projectes i artistes que han fet tot el possible per reactivar el sector durant la pandèmia, i han volgut reivindicar la situació precària en què es troba la cultura.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dilluns 30 de novembre a les 19h de la tarda, i es farà a la sala Barts de Barcelona. La gala es farà seguint totes les mesures de seguretat.

Publicitat

Taula Tercer Sector


El Teatre-Auditori ja ha guanyat el Premi ARC en les edicions dels anys 2012 i 2019, en la categoria de Millor Programació de Teatre o Auditori.

Deixa un comentari