El segon premi de la Grossa cau a Sant Cugat31/12/2019 – Josep Lluís Silva

Sant Cugat torna a ser premiada en un sorteig de loteria aquest 2019, en aquest cas amb el segon premi de la Grossa de Cap d’Any. Es tracta del número 22.418 i està dotat amb 65.000 euros per cada bitllet, que suposa 6.500 euros per cada euro jugat. El número s’ha donat a conèixer a les 12:42 hores d’aquest dimarts 31 de desembre en el sorteig que ha emès TV3.

grossa-capdany
Pla mig del propietari del Bar La Musclera de Sant Cugat, Josep Maria Navarro, parlant per telèfon i ensenyant el cartell que anuncia que ha estat el repartidor del segon premi de La Grossa. Imatge de l`ACN del dimarts 31 de desembre de 2019.

El bar La Musclera, situat al carrer de Sant Bonaventura número 14, ha venut 15 números. En total aquest petit establiment ubicat al carrer Sant Bonaventura ha repartit prop d’1 milió d’euros. La majoria dels premiats han estat “clients de tota la vida i gent del barri”, segons ha explicat el seu propietari, Josep Maria Navarro. L’ambient a primera hora de la tarda era de poca eufòria, sense guanyadors visibles. Navarro, però, ha rebut amb alegria el moment que des de Loteries de Catalunya li han portat el cartell que l’acredita com a venedor del segon premi i llavors sí que s’ha fet un petit brindis de celebració.

El número que ha portat sort al bar La Musclera és un número que no juguen habitualment. “El del premi ha estat un nombre aleatori, el nostre número és el 17 i ha tocat el 18”, ha explicat el propietari del bar, Josep Maria Navarro.

El segon premi s’ha venut a Montblanc (Conca de Barberà), Sant Cugat i Barcelona. Loteries de Catalunya ha posat a la venda 100.000 números, 20.000 més que l’any passat, al preu de 10 euros, i reparteix en total més de 30 milions d’euros.

Publicitat


Bar La Musclera (carrer de Sant Bonaventura número 14)

Agilitat en el cobrament

Loteries de Catalunya ha implementat el mateix sistema de cobrament de butlletes premiades que va estrenar l’any passat, per agilitzar el pagament als premiats. Així, totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que s’haurà de fer efectiva en un termini de 48 hores.

També, en els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, que habitualment són estancs, llibreries, quioscos o bars, es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros. Les oficines de CaixaBank podran pagar premis a partir dels 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 639 de la Gran Via de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s’haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d’Any.

Deixa un comentari