El santcugatenc Bernat Picornell nou cap de gabinet de la consellera de Presidència

28/05/2021 – Redacció /

A la vegada, el santcugatenc Jordi Puigneró (Junts) és el vicepresident del Govern i assumeix el departament de Polítiques Digitals i Infraestructures. La santcugatenca Natàlia Garriga (ERC) és la nova consellera de Cultura. Ponsa i Calvet es queden fora del govern.

Bernat Picornell

El santcugatenc i exsenador d’ERC, Bernat Picornell, és des d’ahir el nou cap de gabinet de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà. Les seves funcions seran, entre altres, donar suport a la consellera i assistir-la en les diferents activitats. El seu sou serà de director general, 87.456,36 euros anuals. Bernat Picornell Grenzner (Barcelona, 22 de desembre de 1989), és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més està molt vinculat a les entitats de cultura de la ciutat, com Bastoners o Castellers. El gener de 2016 fou designat senador pel Parlament de Catalunya.

Publicitat

Dos consellers de Sant Cugat

El santcugatenc Jordi Puigneró és el nou vicepresident de la Generalitat i la santcugatenca Natàlia Garriga, consellera de Cultura. El fins ara conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró (Sant Cugat, 2 de febrer de 1974) ocupa la segona figura institucional del Consell Executiu. Puigneró va entrar a l’Ajuntament de Sant Cugat com a regidor el 2005 i va continuar treballant-hi vuit anys més. El 2013 va ser el director de les polítiques TIC de la Generalitat. Llicenciat en Sistemes d’Informació per la Universitat de Surrey al Regne Unit, va iniciar la seva carrera professional a Frankfurt com a programador al Deutsche Bank.

A la vegada Natàlia Garriga (Sant Cugat, 11 maig 1969) és la nova consellera de Cultura de la Generalitat. Militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2001, Garriga és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i té un Mestratge en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Fins ara era la secretària de Política Cultural, Educació i Esports de la Generalitat.

El sou dels consellers és de 115.517,04 euros anuals.

Publicitat

Jordi Puigneró i Natàlia Garriga

.

Feu un comentari