El Sant Cugat Fantàstic creix i es consolida com a festival de cinema fantàstic i de terror

27/09/2021 – Redacció

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat ha celebrat la seva VII edició els dies 24, 25 i 26 de setembre als Cinemes de Sant Cugat just un any després de l’anterior edició. Un certamen que es consolida i que creix. A més, segons els seus directors, Marc Carreté i Joan Ramon Armadàs, ha estat una edició plena de novetats de gènere fantàstic i de terror tant nacionals com internacionals.

‘Tigre callejero’, del director gironí Ivan Mulero, ha estat el film encarregat d’obrir aquest certamen. Els Cinemes Sant Cugat van acollir el divendres 24 la première mundial d’aquesta pel·lícula catalana, que és una adaptació de la novel·la gràfica homònima d’Ertito Montana.

Publicitat

Respecte als curtmetratges, la premiere de ‘La senda’ del santcugatenc Roger Comella ha estat l’encarregada d’inaugurar el festival fent parella amb ‘Tigre Callejero’. El curtmetratge explica la història d’una nena influencer que, buscant la fama dels vídeos en directe, es perd en un misteriós bosc.

El curt de Comella a més va guanyar el premi del públic a millor curtmetratge del festival. Sant Cugat Fantàstic també va comptar amb cares conegudes com l’actriu Maricielo Pajares o el guionista i director Sebastià d’Arbó, ja que la seva pel·lícula ‘Viaje al más allá’ es va tornar a projectar quaranta anys més tard.

Publicitat