Els Quintos de Nadal es consoliden a Sant Cugat

27/12/2019 – REDACCIÓ /

Els Quintos de Nadal de Sant Cugat ja són una tradició a la ciutat. Fa dinou anys que se celebra aquest bingo popular i particular.

Ariadna Sierra, membre de l’Assemblea organitzativa del Quinto, va explicar a TV Sant Cugat que en el Quinto es canten els números d’una manera “bandarra” i amb referències a l’actualitat local.

Publicitat
quinto-nadal-santcugat
Fotografia del cartronet del Quinto de Nadal

Com es juga al Quinto?

Per jugar al Quinto cal escoltar atentament els números que canta el lloro o cotorra i posar la guixa al número corresponent del cartronet.

Quan es completen tots els números, es pot picar Quinto i guanyar un dels premis cedits per diferents establiments de la ciutat o consumicions a la barra.

Nova ubicació del Quinto de Nadal

El Quinto arriba enguany amb importants novetats, com la nova ubicació: el Pavelló 2 de la rambla del Celler. Un espai que compta amb un aforament de 700 persones repartides en 16 taules. Tot i això, l’èxit de participació també va generar cues a l’entrada els primers dies.

Publicitat

Per amenitzar l’espera al carrer, els organitzadors han programat diverses activitats al carrer com els Petits Canelons o el micros oberts.

El popular “bingo” de Nadal està obert fins al 29 de desembre a la nit.

Aquest és l’horari dels pròxims dies.

  • 27 de desembre – 19:00 – 4:00
  • 28 de desembre – 17:00-2:00
  • 29 de desembre Matí 11:00 – 15:00
  • 29 de desembre Tarda 19:00 – 1:00
Feu un comentari