El pròxim 1 de març, eleccions del Sant Cugat FC

14/01/2020 – REDACCIÓ /

La Junta Directiva del Sant Cugat FC ha convocat eleccions per finalització natural del mandat per escollir els càrrecs de president, secretari i tresorer.

presentacio-santcugatfc
Fotografia de la presentació de la temporada del 2019-2020 del Sant Cugat FC

Poden ser electors i/o candidats tots els socis ordinaris que siguin majors d’edat, tinguin establert com a mínim un any d’antiguitat com a soci i no tinguin suspesa la seva condició de soci.

Publicitat

Les candidatures s’hauran de presentar adreçades a la Junta Electoral i signades per tots els components de la candidatura com a prova de la seva acceptació i acompanyades de les fotocòpies dels DNI.

El termini per a la presentació de candidatures serà del 10 al 14 de febrer.

El cens electoral s’exposarà públicament en el Tauler d’Anuncis de les oficines del club a partir del 27 de gener i fins al 31 de gener.

Publicitat

Els dies 3, 4 i 5 de febrer es podran presentar reclamacions davant la Junta Electoral. Els dies 6 i 7 de febrer de 2020 la Junta Electoral resoldrà, si s’escau, les reclamacions presentades.

Les eleccions se celebraran el diumenge dia 1 de març a les oficines del club del carrer Ventura i Gassol sense número de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau de Sant Cugat des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda. Els electors es podran acreditar mitjançant el seu DNI, NIE, Carnet de conduir o Passaport.

Per altra banda, el pròxim 24 de gener Sant Cugat FC celebrarà l’Assemblea Anual Ordinària a les 20:00 a la Casa de Cultura de Sant Cugat.

Feu un comentari