El programa “TAKE OFF” impulsa els projectes empresarials de 12 dones emprenedores

17/12/2020 – Tina Forest Illas /

La primera edició del programa “TAKE OFF”, impulsat per l’Ajuntament de Sant Cugat, ha permès tirar endavant els projectes empresarials de 12 dones emprenedores. Aquestes han estat seleccionades d’entre unes 40 candidatures, i han participat en uns tallers on han rebut un acompanyament i una formació i on han compartit inquietuds i experiències entre elles.

Els projectes seleccionats han estat molt variats, s’han dut a terme des d’un estudi fotogràfic fins a una corredoria d’assegurances o una acadèmia de cuina saludable, entre d’altres.

Publicitat

El passat dimecres es va celebrar l’acte de tancament de la primera edició del “TAKE OFF”, al Celler Modernista de Sant Cugat, on han assistit la tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila, i la presidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), Marta Fàbregas. Aquesta associació ha col·laborat en l’impuls d’aquest programa formatiu.

Amb la voluntat d’afavorir la igualtat de gènere en el món empresarial, l’Ajuntament té la intenció de consolidar el project celebrant una segona edició del “TAKE OFF” de cara al 2021.

Publicitat

Feu un comentari