El president Aragonès anuncia que atorgarà la Medalla d’Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres en un acte d’homenatge al Claustre

07/06/2021 – Redacció /

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que proposarà que el Govern atorgui aquest any la Medalla d’Or de la Generalitat a títol pòstum a Arcadi Oliveras. El cap de l’executiu català ha fet aquest anunci durant el transcurs de l’homenatge a l’economista i activista que s’ha celebrat a Sant Cugat.

Homenatge a Arcadi Oliveres

L’acte d’homenatge s’ha dut a terme al claustre del Monestir i a més del nou president, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla, el tinent d’alcaldia de Presidència, Pere Soler, i la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert.

Publicitat

Aragonès i Ingla al Claustre del Monestir

L’acte ha estat organitzat per la Universitat Internacional de la Pau, entitat santcugatenca que va presidir Arcadi Oliveres durant més de deu anys.

La Medalla d’Or de la Generalitat s’atorga des del 1978 per distingir aquelles persones que hagin prestat serveis eminents i extraordinaris a Catalunya en els àmbits polític, social, econòmic, cultural o científic.

Publicitat

Feu un comentari