El festival SantQBlack fa valer la seva “Resiliència” i celebra l’edició 2020

16/12/2020 – Redacció /

El festival SantQBlack finalment s’ha pogut celebrar. Estava previst fer-se el passat mes de juny, però a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar, i finalment s’ha fet aquest desembre. 

Una sisena edició que, sota el títol de “Resiliència” han hagut de canviar els plans que tenien previstos en un principi, el d’apostar per una cartellera amb artistes internacionals i grans concerts. Al final, han fet tot el contrari, concerts amb artistes locals i de petit format.

Publicitat

Els artistes convidats estan molt contents de poder actuar finalment, i no han perdut el sentit de l’humor. Han actuat sobre l’escenari artistes com Sergi Estella Escobar o el grup Pubilles Ninja, Pol Cardona i The True Sparks.

El SantQBlack tanca una sisena edició estranya, però amb la satisfacció d’haver-la pogut celebrar. De cara a l’any que ve esperen poder tornar a la normalitat i poder omplir de nou els escenaris sense restriccions d’aforament.

Sotasons estrena la nadala grupal “Ves-te’n Covid”

El Festival SantQBlack és una més de les moltes iniciatives de la productora musical santcugatenca Sotasons, que per aquestes dates, també ha presentat el videoclip del tema “Ves-te’n Covid”, una nadala per fomentar la cultura en aquesta lluita per sobreviure a la pandèmia. Un tema on han col·laborat prop d’una desena de músics i cantants vinculats amb Sotasons.

Publicitat

Feu un comentari