El festival cultural Sant Cugat al Descobert proposa unes 60 activitats durant l’estiu

27/05/2021 – Redacció /

El festival cultural Sant Cugat al Descobert proposa unes 60 activitats que es podran dur a terme entre el 5 de juny i el 26 de setembre a Sant Cugat del Vallès. El programa es desenvolupa en quinze espais a l’aire lliure, i inclou música moderna, clàssica, arts escèniques, arts visuals, itineraris guiats i tallers i reforça els continguts adreçats al públic familiar i jove. La iniciativa inclou com a novetats l’aposta musical Insòlit, amb concerts en espais singulars com el Casino de la Floresta, un itinerari sensorial per reconnectar amb nosaltres mateixos i amb la natura que ens rodeja a través d’activitats senzilles, o uns tallers d’activitats lúdiques per als més joves als jardins del Monestir.

La cita també incorpora clàssics de l’estiu santcugatenc com les Lectures a la Fresca, que arriba a la 17a edició, itineraris guiats per conèixer el patrimoni local, el cicle de Música de Cambra al claustre del Monestir de Sant Cugat, o la 5a edició de Vincles, amb tres concerts d’Elena Gadel i Marta Robles, pau Vallvé i Clara Peya.

Publicitat

A banda, també s’ha programat la 5a edició del cicle Cinema i Estrelles, on es programaran cinc pel·lícules de diferents estils per gaudir del cinema a la fresca en família.

Presentació de “Sant Cugat al Descobert”

Publicitat

Feu un comentari