El consultori mèdic de la Floresta reobrirà el 6 d’octubre

02/10/2020 – Redacció /

L’obertura del centre mèdic de la Floresta serà parcial, de dos dies a la setmana, un en torn de matí i un en torn de tarda, amb personal d’infermeria i admissions.

Després de mesos d’espera i incertesa, Mútua Terrassa reobrirà el consultori de La Floresta el pròxim 6 d’octubre. Així ho ha confirmat en un comunicat on assegura que entenen “els problemes d’accessibilitat de les persones amb dificultats per al desplaçament” i per aquest motiu, s’obrirà el consultori local a partir de dilluns.

Publicitat

A causa a les restriccions que segueixen patint per la covid-19, només estarà en funcionament dos dies a la setmana. Per tant, l’obertura del centre serà parcial i l’atenció presencial es realitzarà els dimarts en horari de matí i dijous a la tarda. 

També hi haurà limitacions pel que fa al personal. Només atendran de forma presencial infermeria i admissions que atendran les demandes i gestionaran l’atenció i derivacions cap a altres especialistes de forma telemàtica o a altres centres de referència.

Els serveis que oferirà el consultori mèdic de la Floresta a partir de la setmana vinent seran:

 • Extraccions sanguínies
 • Control de Sintrom
 • Cures d’Infermeria
 • Control de la Cronicitat
 • Injectables
 • Vacunacions adults (inclosa la vacunació antigripal)
 • Motius de Baixa complexitat (No patologia Respiratòria)
 • Atenció domiciliària
 • Gestions administratives (pla de medicació, la meva salut,…..)

Tot i que l’horari d’obertura serà parcial (dimarts de 8 a 14 h i dijous de 15 a 20 h), el dispensari ha posat a la disposició dels veïns i veïnes del districte el telèfon mòbil 686834008. La línia telefònica oferirà atenció per part del personal administratiu els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 8 h a 14 h i els dijous de 15 a 20 h.

Publicitat

Tancats des del 16 de març

Els consultors mèdics de la Floresta i les Planes resten tancats des del 16 de març coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma, seguint indicacions de la conselleria de Salut de la Generalitat. Aquests dos consultoris gestionats per Mútua Terrassa es van tancar per concentrar l’activitat assistencial al centre de referència i poder millorar l’assistència complint amb totes les mesures epidemiològiques de seguretat.

Tot i que aquest dimarts obrirà el de La Floresta, encara no hi ha notícies de quan ho farà el de Les Planes. A aquests dos districtes de Sant Cugat hi viuen més de 6.000 persones.

Nou horari d’obertura parcial:

– Dimarts de 8 a 14 h (de 14 a 15 h atenció domiciliària)
– Dijous 15 a 20 h

Circuits d’atenció:

– Patologia No respiratòria al Cap Valldoreix (fora de l’horari d’obertura)
– Patologia Respiratòria al Cap Sant Cugat
– Pediatria al Cap Can Mates

2 comentaris a “El consultori mèdic de la Floresta reobrirà el 6 d’octubre”

  • Per ara només hi haurà servei d’nfermeria i admissions. La Infermera Gestora farà la tasca assistencial de manera presencial, tindrà assignat un metge de referència, podent realitzar el que anomenen “consulta a 3”, on el pacient, infermeria i metge es podran comunicar via telefònica en el mateix moment per consultar dubtes o contrarestar opinions, també podrà citar amb una visita presencial en el centre de referència per aquest metge si el cas ho requereix.

   Respon

Feu un comentari