El Conseller Miquel Buch celebra la reducció dels robatoris amb força a Sant Cugat

04/12/2019 – REDACCIÓ /

Amb crits de “Buch dimissió” el conseller d’Interior, Miquel Buch, va visitar Sant Cugat per participar aquest dimarts a la Junta Local de Seguretat del municipi celebrada a l’Ajuntament. Una trobada que va aprofitar per anunciar que els robatoris amb força al domicili a la ciutat han baixat un 30%.

Publicitat

A més, el conseller va voler transmetre que per reduir els furts s’haurien de fomentar mesures d’autoprotecció entre la ciutadania sense renunciar a la feina que han de fer els cossos de seguretat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla va celebrar les “bones dades” tot indicant que “Sant Cugat és una ciutat segura”.

I va tornar a recordar la voluntat de l’equip de govern d’impulsar una nova comissaria de Policia Local per donar una cobertura més propera als districtes.

Publicitat

El Conseller Buch va ser rebut per representants de totes les forces polítiques del municipi amb l’excepció de la CUP i Ciutadans.

I en ser la primera visita a la ciutat, va aprofitar per signar el llibre de visites a la Sala Ginesta de l’Ajuntament.

La reunió, celebrada a la Sala de plens, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, el Tinent d’Alcaldia de Presidència, Pere Soler, el regidor de Seguretat ciutadana, Francesc Carol, representants dels Bombers i representants de tots els cossos de seguretat que operen a la ciutat, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Local.

Fora del consistori, una desena de manifestants convocats pel CDR Sant Cugat van llegir un manifest per protestar contra la repressió dels Mossos durant les protestes arran de la sentència del Procés.

Sobre la repressió dels Mossos, el Conseller d’Interior va declarar als mitjans que lamenta que hi hagi ferits i que estan treballant per trobar la manera de garantir la seguretat dels ciutadans i els drets dels manifestants.

Miquel Buch, com a Conseller d’Interior, és la màxima autoritat en matèria de seguretat a Catalunya.

Feu un comentari