El Consell de Barri de La Floresta exigeix el suport de l’Ajuntament en la reunió amb CatSalut i Mútua Terrassa27/10/2020 – Tina Forest Illas /

El Consell de Barri de La Floresta celebrat el passat dilluns ha exigit el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat per la reobertura total del consultori. Esperen que l’ens municipal defensi les demandes dels veïns i veïnes en la reunió amb el Departament de Salut i la Mútua Terrassa.

La sessió del consell ha començat amb la lectura d’un manifest per part de la seva sots presidenta, Xènia Amorós, en el qual s’han recordat les demandes dels veïns de La Floresta, i on s’han explicat els motius per haver aturat l’ocupació del consultori el dilluns al matí.

Expliquen que s’ha posat fi a l’ocupació per responsabilitat per la pandèmia, per no dificultar l’accés a les persones que tenen visites pendents, perquè hi havia consell de barri, i perquè s’ha de celebrar una reunió amb CatSalut i Mútua Terrassa.

Els veïns i veïnes expliquen que si no els convenç el resultat d’aquesta reunió, seguiran duent a terme noves accions fins que s’avanci en la resolució del conflicte. Reclamen que “la sanitat pública és un dret, i no un privilegi”.

Publicitat


La regidora de Salut, Gemma Aristoy, ha insistit en què l’Ajuntament ha traslladat en repetides ocasions les demandes dels veïns tant al Departament de Salut com a Mútua Terrassa, i reiteren el seu suport al col·lectiu. Tot i això recorden que des del consistori no tenen competència per poder gestionar aquesta reobertura total directament.

Deixa un comentari