El concert de valsos i danses omple de música el Teatre-Auditori

29/12/2020 – Tina Forest Illas /

La música de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat va tornar a omplir el Teatre-Auditori, en aquesta ocasió amb el concert de valsos i danses, una proposta molt arrelada de la formació musical per les festes de Nadal.

En el concert, dirigit pel compositor i director d’orquestra Salvador Brotons, van sonar valsos de Johann Strauss i Johann Strauss Jr., l’obertura “Pique Dame” de Franz von Suppé i “El llac dels cignes” de Piotr Ílitx Txaikovski.

Publicitat

A més, l’orquestra també va interpretar una suite del mateix Salvador Brotons la qual inclou vuit nadales tradicionals: “El vint-i-cinc de desembre”, “El petit vailet”, “El noi de la mare”, “El desembre congelat”, “Sant Josep i la Mare de Déu”, “A Betlem me’n vull anar”, “L’Àngel i els pastors” i “El cant dels ocells”. La suite té un final brillant que recorda la sardana “La Santa Espina”.

Aprofitant que era el dia de Sants Innocents, també hi va haver temps per fer algunes bromes que no estaven incloses dins el programa, així com la interpretació de tres marxes, l’última d’elles, la famosa Marxa Radetzky de Strauss, que va servir com a final d’un concert que va exhaurir totes les entrades.

A més d’aquest concert, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat fa una petita gira per portar els valsos i danses a altres escenaris. El dia 20 de desembre van actuar a l’Auditori de Cornellà, i encara tenen programades dues actuacions més. El dia 30 de desembre pujaran a l’escenari del Teatre Fortuny de Reus, i el 3 de gener, al Teatre Municipal de Montcada i Reixach.

Publicitat

Feu un comentari