El comerç de Sant Cugat canvia el 6 pel 8 de desembre com a primer festiu d’obertura comercial de Nadal04/12/2020 – Redacció /

Sant Cugat, juntament amb un total de 41 municipis han demanat canviar el 6 pel 8 de desembre com a primer festiu d’obertura comercial de la campanya de Nadal, segons ha informat el Departament d’Empresa i Coneixement en un comunicat publicat aquest dijous i ha confirmat Sant Cugat Comerç.

Els festius autoritzats de la campanya de Nadal per als municipis que han sol·licitat canviar de dia seran el 8, el 13 i el 20 de desembre i el 3 i el 10 de gener de 2021. Per tanr, aquest diumenge 6 de desembre els comerços santcugatenques romandran tancats.

La llei catalana de comerç estableix un màxim de 10 festius d’obertura autoritzada al llarg de l’any. El Consell Assessor de Comerç —que compta amb representants de les principals entitats i associacions del sector, organitzacions empresarials, entitats municipalistes, sindicats, Cambres, associacions de consumidors, i experts— acorda 8 dels 10 festius d’obertura comercial autoritzada dels previstos legalment a la normativa catalana. Els altres dos els decideixen els municipis, en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari