El casal de joves La Xesca reobre en un nou local ocupat22/02/2021 – Redacció /

El Casal de Joves La Xesca ha tornat a obrir al barri de Sant Francesc, en un nou espai ocupat al número 6 del carrer Borrell. Aquest local, ocupat fa menys d’una setmana, es troba a uns 150 metres de l’antic espai de la Xesca, al número 66 de l’Avinguda Cerdanyola, que va quedar buit durant els primers mesos de la pandèmia després de diversos avisos de desnonament, un petit incendi en uns dels pisos ocupats de les plantes superiors i un informe tècnic de l’Ajuntament que advertia del risc estructural de l’edifici.

L’antic local del Casal La Xesca va estar prop de 4 anys oferint cursos, xerrades, concerts i altres activitats dirigides als joves de la ciutat. En el seu comunicat, els responsables de La Xesca van destacar la necessitat de tornar a oferir aquestes activitats perquè no es senten representats en l’actual model d’oci de la ciutat.

Amb la lectura d’aquest manifest i l’obertura de portes del nou local, els responsables d’aquest col·lectiu de joves van donar per inaugurat el nou espai del Casal La Xesca .

Publicitat


Deixa un comentari