El CAP de Valldoreix podria tancar a l’agost09/06/2021 – Redacció /

El CAP de Valldoreix podria tancar durant el mes d’agost. Marea Blanca, la Plataforma de Pensionistes i alguns partits com la CUP han denunciat que Mútua Terrassa i CatSalut tenen la intenció de tancar aquest centre d’atenció primària durant l’agost. “Ara ens trobem amb la notícia que tornen a tancar. No estem d’acord en el fet que les consultes siguin telemàtiques ni que tanquin un centre com aquest, que tampoc està molt massificat i per tant que justifiqui un tancament“, ha explicat a TV Sant Cugat el vocal de la CUP a l’EMD de Valldoreix, Ferran Margineda.

CAP Valldoreix

La pressió ciutadana va aconseguir que el CAP de Valldoreix es mantingués obert els estius de 2018 i 2019. Si aquest estiu finalment la Generalitat i Mútua Terrassa opten per tancar el CAP de Valldoreix, Sant Cugat es quedarà amb tan sols dos centres d’atenció primària per una població de 93.000 habitants. A més el centre de Valldoreix és on actualment s’administra la vacuna contra la COVID-19 i per tant s’haurà de veure que passa en cas de tancament.

Televisió Sant Cugat s’ha posat en contacte amb el departament de Salut de la Generalitat i Mútua Terrassa, però no ha obtingut encara cap resposta.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari