El Banc del Temps de Sant Cugat Centre celebra amb èxit els 15 anys

05/02/2020 – REDACCIÓ /

Aquest any el Banc del Temps de Sant Cugat Centre compleix 15 anys i el passat dissabte va compartir aquesta efemèride amb totes les persones sòcies de l’entitat i convidats en una festa d’aniversari a la Casa de Cultura.

banc-deltemps-15anys
Fotografia de l’Ajuntament de la festa d’aniversari del passat dissabte

Una sala d’actes plena de gom a gom va ser l’escenari d’una celebració que va comptar amb la presència de cares conegudes com la regidora de Ciutadania i Salut i d’Esports, Gemma Aristoy.

Publicitat

Durant l’acte, Aristoy va destacar la tasca del Banc del Temps de Sant Cugat Centre com a potenciador de l’economia social.

En els parlaments es va presentar el Powerpoint elaborat pel tècnic responsable del grup a Sant Cugat, Xavier Suñer, amb les principals dades de l’entitat dels últims anys.

En aquesta presentació es va informar que el Banc del Temps ha tancat el 2019 amb gairebé 600 socis, d’entre els quals més de 400 són dones.

Publicitat

L’any 2019 ha ofert 68 hores d’intercanvis individuals, d’entre els quals destaquen les converses en castellà i anglès i les sessions d’assessorament.

Els intercanvis grupals han sumat 250 hores i els més sol·licitats han sigut les converses en anglès i francès, dels exercicis de txi-kung, de patchwork i els grups d’ajuda mútua.

Altres intercanvis han sumat gairebé 600 hores de les quals destaquen més de 400 hores en activitats d’horticultura ecològica.

Els assistents van gaudir del pastís d’aniversari i de diferents actuacions musicals d’alumnes de l’Aula de So, d’una ballada de Country del grup Hit Country i un pica-pica.

El Banc del Temps va arribar a la ciutat l’any 2004 i el 2017 va obrir una segona delegació santcugatenca a  Mira-sol.

Feu un comentari