El 19 de juny se celebra la 14a Transfronterera del Club Muntanyenc amb un recorregut pel Vallès

02/06/2021 – Redacció /

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat la 14a marxa Transfronterera. Es tracta d’una caminada a peu, excursionista, no competitiva, que forma part del circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR). Enguany la marxa serà pel Vallès i el recorregut serà circular i tindrà com a sortida el Monestir de Sant Cugat, seguirà per Sant Quirze, Matadepera fins a arribar a La Mola. La tornada serà per Can Robert, Matadepera, Can Parellada fins a arribar a Sant Cugat. L’itinerari d’anada es fa pel corredor Verd del Vallès fins a Matadepera i el de tornada pel Camí dels monjos de Matadepera a Sant Cugat.Tot i això el Club Muntanyenc Sant Cugat proposa dues marxes: la marxa llarga de 57.93 Km i 3.760 m de desnivell acumulat i la marxa curta (no puntuable per la CCCR) de 23.90 km i 1.502 m de desnivell acumulat.

Presentació de la 14a marxa Transfronterera.

Les inscripcions es poden fer a través de la web del Club Muntanyenc Sant Cugat fins dimecres 16 de juny i com a màxim poden participar 400 inscrits. També hi ha la possibilitat de fer-les presencials a les oficines del club.

Publicitat

Per participar en la Transfronterera, s’ha de tenir la llicència anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), o de qualsevol d’equivalent de les federacions adscrites a la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. En cas de no tenir llicència federativa, es farà una assegurança temporal de la FEEC.

Publicitat

Feu un comentari