Dos santcugatencs, Puigneró i Garriga, al govern de la Generalitat

25/05/2021 – Redacció /

El santcugatenc Jordi Puigneró (Junts) serà el vicepresident del Govern i assumirà el departament de Polítiques Digitals i Infraestructures. Per la seva part, la santcugatenca Natàlia Garriga (ERC) serà la nova consellera de Cultura. Ponsa i Calvet es queden fora del govern.

Pere Aragonès, en el seu discurs d’investidura

El santcugatenc Jordi Puigneró serà el nou vicepresident de la Generalitat i la santcugatenca Natàlia Garriga, consellera de Cultura. El fins ara conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró (Sant Cugat, 2 de febrer de 1974), ocuparà la segona figura institucional del Consell Executiu i serà el contrapès de Junts per Catalunya al president, Pere Aragonès. A més, s’assegura mantenir la conselleria de Polítiques Digitals que fins ara ostenta i a la que s’afegeix la gestió de les Infraestructures, provinent de l’extint departament de Territori i Sostenibilitat, dirigit per un altre santcugatenc, en aquest cas Damià Calvet i que es queda fora del govern.

Publicitat

El santcugatenc Jordi Puigneró, nou vicepresident de la Generalitat

A la vegada Natàlia Garriga (Sant Cugat, 11 maig 1969) és la nova consellera de Cultura de la Generalitat. Militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2001, Garriga és llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i té un Mestratge en funció directiva a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Fins ara era la secretària de Política Cultural, Educació i Esports de la Generalitat.

La santcugatenca Natàlia Garriga, nova consellera de Cultura

Publicitat

Feu un comentari