Dissolen 9 botellots i 5 festes particulars

20/05/2021 – Redacció /

La Policia Local va desallotjar 9 botellots, que havien reunit entre 9 i 50 persones, a diferents punts de la ciutat durant el segon cap de setmana sense estat d’alarma. Per la seva part els Mossos han confirmat a Sant Cugat que van dissoldre dos botellots a Mira-sol i a Can Mates. A més 66 persones van ser denunciades per infringir les mesures de seguretat de la Covid-19, per exemple compartir alcohol, no portar mascareta o no respectar les distàncies.

A la vegada els agents locals van intervenir en 5 en festes particulars en domicilis i van fer 4 intervencions per incivisme amb un resultat de 5 persones denunciades.

Publicitat

La Policia Local també ha informat que 20 motos estacionades al carrer van ser tirades a terra, però els autors no han estat localitzats. Durant el cap de setmana es va produir un incendi de poca consideració en domicili provocat per una espelma. L’ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat i l’acompliment de les mesures.

Aquestes són totes les infraccions detectades per la Policia Local aquest cap de setmana:

  • 9 botellons o temptatives de botelló, entre 9 i 50 persones màxim.
  • 4 accidents de trànsit lleus.
  • 4 alcoholèmies positives.
  • 5 alcoholèmies positives administratives.
  • 5 intervencions en festes particulars en domicilis.
  • 4 intervencions per incivisme (5 persones denunciades).
  • 20 motos estacionades tirades a terra, amb autors no localitzats.
  • 1 incendi de poca consideració en domicili per una espelma.
  • 66 persones denunciades per infringir les mesures de seguretat de la Covid-19 (compartir alcohol, no portar mascareta, no respectar les distàncies).
dispositiu-mossos-policia-local-oci-sant-cugat

Per la seva banda, els professionals de l’oci nocturn viuen amb indignació les imatges dels botellots que estan produint els caps de setmana. “Sabíem que passaria això dels botellots, ho vam viure l’estiu passat. Per nosaltres és un escàndol per què l’administració no ho està gestionant com ho hauria de gestionar. Era molt més pràctic negociar una obertura amb mesures i amb uns horaris normals i garanties. Les limitacions horàries fa que la gent es quedi al carrer quan tanquen els bars a les 11h“, ha explicat Laura Garcia, presidenta de l’associació de Restauració i Oci nocturn de Sant Cugat.

Publicitat

Ara l’ajuntament de Sant Cugat ha donat llicències de restauració temporals pels alguns locals d’oci nocturn que permeten que alguns locals que abans obrien nits i matinades puguin obrir de tardes. “És una petita sortida per alguns locals que porten 15 mesos tancats. L’oci nocturn necessita molta ajuda“, ha detallat Garcia.

Feu un comentari