Correus incrementa la seva flota de motos elèctriques a la ciutat13/07/2020 – REDACCIÓ /

Correus de Sant Cugat comptarà aquest estiu amb 3 noves motos elèctriques: 2 de dos rodes i 1 de tres rodes.

Moto eléctrica correus, model Rieju Nuuk. Foto correus.

Correus ha iniciat ja el lliurament a les unitats de repartiment de Vallès Occidental de 52 noves motos elèctriques (141 a Catalunya i 600 a nivell nacional) de el model Rieju Nuuk càrrec, amb motor Bosch de 8.5 kW , i amb una autonomia de més de 100 km gràcies als seus bateria de Ion-liti de 4,8 kWh. Les noves motocicletes compten a més amb un dispositiu de geoposicionament i un bagul de capacitat de 180 litres, el que permetrà ser més eficient en el lliurament de paqueteria.

Fins ara Correus ja disposava de 300 motocicletes elèctriques i amb les incorporació d’aquestes 600 noves unitats la companyia se situa com a empresa pionera a nivell nacional en l’ús de vehicles zero emissions.

En els últims anys, cada vegada més ajuntaments s’estan adherint a les polítiques europees en matèria mediambiental, impulsant plans de qualitat d’aire i de reducció d’emissió de gasos contaminants i de petjada de carboni. Aquestes actuacions contemplen importants limitacions a l’trànsit de vehicles de combustió (especialment al centre de les grans ciutats), sent la previsió a curt termini que aquests ajuntaments restringeixin (i fins i tot prohibeixin) la circulació de vehicles de combustió pel centre de les seves ciutats.

L’adquisició de motocicletes elèctriques a més de permetre alinear-se amb les polítiques mediambientals europees, des d’un punt de vista operatiu garantiria la prestació de servei en els nuclis urbans de tot el territori nacional, atorgant a Correus un avantatge competitiu enfront d’altres empreses de repartiment d’última milla.

Deixa un comentari