Els veïns i veïnes de La Floresta han desallotjat el consultori després de quatre nits

26/10/2020 – Tina Forest Illas /

Els veïns i veïnes de La Floresta han desallotjat el consultori del districte aquest dilluns al matí, després d’haver-hi passat quatre nits tancats. L’ocupació es va fer el dijous a les 20h del vespre per reivindicar la reobertura total de les instal·lacions.

Durant el cap de setmana van tenir lloc diverses activitats, com ara actuacions musicals o debats sobre la sanitat pública.

Publicitat

Davant la falta de denúncies, els manifestants han pogut quedar-se tancats al consultori des que van iniciar la reivindicació.

El passat divendres l’Alcaldessa, Mireia Ingla, i altres regidors de l’Ajuntament es van acostar al consultori de La Floresta per expressar el seu suport a les demandes dels veïns i veïnes, i a informar-los que aquest dimarts s’ha convocat una reunió amb el departament de Salut i la Mútua de Terrassa, per traslladar-los les seves reivindicacions.

Els veïns i veïnes de La Floresta han seguit recollint suports de la gent durant aquests dies per lluitar per una sanitat pública i de qualitat.

Publicitat

Feu un comentari