Consells per sortir a córrer o fer esport a Collserola sense sortir de Sant Cugat

03/05/2020 – REDACCIÓ /

Des del dissabte 2 de maig els santcugatencs poden sortir a córrer i fer esport per qualsevol punt de la ciutat, tot i l’estat d’alarma decretat per la pandèmia del coronavirus. De fet, molts esportistes han sortit a córrer pels diferents racons del municipi i una gran quantitat d’aquests ho ha fet a Collserola.

Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat

Per ajudar als esportistes a respectar els límits geogràfics també a Collserola i no acabar per error a cap de les poblacions veïnes, l’Ajuntament de Sant Cugat ha marcat amb els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF)  del nostre municipi unes fites que ha compartit a les xarxes socials.

Publicitat

Segons aquestes orientacions, es recomana no fer esport més enllà del Camí de Can Calders, la Riera de Sant Medir, el carrer de l’Altea, la Pista Forestal B01, la Rabassada, els Berenadors de Les Planes, la riera de Vallvidrera, l’ermita de la Salut i el Puigmadrona.

D’aquesta manera, els corredors i esportistes evitaran sortir del municipi i acabar a Cerdanyola, Barcelona, Molins de Rei o el Papiol i incomplir les mesures preses pel Govern espanyol per evitar el contagi per coronavirus.

Publicitat

En cas de desconèixer la ubicació exacta d’aquestes fites, l’Ajuntament de Sant Cugat recomana l’ús de Google Maps durant les activitats esportives a la muntanya, donat que la finalització del terme municipal no està marcat en zona forestal.

Consulta els límits de Sant Cugat en aquest mapa de Google Maps!

Feu un comentari