Entra en vigor el confinament nocturn a Sant Cugat entre la una de la matinada i les sis del matí16/07/2021 – Redacció /

Només 372 santcugatencs participen en el cribratge massiu de joves del PAV3.

Aquest cap de setmana entra en vigor el confinament nocturn a Sant Cugat entre la una de la matinada i les sis del matí. El TSJC s’ha mostrat finalment a favor d’aplicar aquesta mesura que demanava el govern de la Generalitat i que s’aplicarà a altres 160 municipis de Catalunya.

La mesura afecta les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants i serà una mesura que s’anirà revisant setmanalment.

L’equip de govern municipal ha manifestat en roda de premsa que ja té tot els efectius preparats per a l’entrada en pràctica d’aquest dispositiu.

Publicitat

Taula Tercer Sector


En la mateixa roda de premsa l’equip de govern ha fet públiques les dades de participació dels cribratges que es van dur a terme el 13 i 14 de juliol entre els joves de la ciutat. Un cribratge massiu que es va obrir a la franja d’edat que anava dels 15 als 24 anys, el que representa un volum de 9.000 santcugatencs.

Deixa un comentari