Concert rodó per celebrar els 30 anys de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

30/11/2020 – Tina Forest Illas /

Una autèntica lliçó musical. Això és el que es va viure el passat divendres al Teatre-Auditori. L’Orquestra Simfònica Sant Cugat va celebrar els seus 30 anys amb un concert d’una hora i mitja, que va fer un recorregut per totes les èpoques, passant pel barroc i el classicisme, romanticisme i la música contemporània.

La Presidenta de l’Orquestra, Flora Puntós, va tenir unes paraules d’agraïment cap a tots aquells que han fet possible que se celebrés el concert.

Publicitat

Abans de començar es va projectar un vídeo de presentació de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. A més, també es va nomenar presidenta honorífica a l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla.

Les peces de Monteverdi, Bach, Haydn, Verdi i Borgunyó van omplir la sala de butaques amb els assistents que van anar a veure el concert presencialment. La música, però, també va arribar a través de les pantalles, ja que es va retransmetre el concert per streaming en exclusiva pels socis de l’orquestra que no hi van poder assistir.

El públic també va poder gaudir de l’obra “Carpe diem”, del compositor Salvador Brotons, un homenatge a la formació santcugatenca pels seus 30 anys d’història, i que va comptar amb la participació del Cor Infantil de Sant Cugat i el Cor Aglepta.

Publicitat

La peça del compositor català ha servit de tancament d’un concert de celebració dels 30 anys d’aquesta orquestra, però també serveix com a un nou inici d’etapa en què la formació podrà seguir oferint la seva música als santcugatencs i arreu.

Feu un comentari