Concert d’homenatge a Joan Manén a l’Aula Magna

13/01/2021 – Tina Forest Illas /

El proper dissabte 16 de gener a les 12h tindrà lloc un concert d’homenatge a Joan Manén, a l’Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels, per commemorar el 50è aniversari de la seva mort.

Joan Manén va ser un virtuós del violí i compositor d’una obra extensa que va passar per òperes, peces simfòniques, concerts, ballets, música de cambra o sardanes, entre d’altres, i és considerat un dels músics catalans més rellevants del segle XX.

Publicitat

Font: ACN

El concert d’homenatge forma part del cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, i hi participaran la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch.

Els dos músics interpretaran peces com l’ària de la suite en Re, de Johann Sebastian Bach, la versió que Manén va fer de la sonata “Il Trillo del Diabolo”, de Giuseppe Tartini, “Tres romances”, una obra de Marc Migó d’homenatge a Joan Manén que s’estrenarà per primera vegada en aquest concert. També s’interpretaran dues peces més del mateix Manén, la Balada op. A-23 i la Dansa Ibèrica num. 3 op. A-36.

El concert tindrà un aforament limitat i s’haurà de reservar entrada amb antelació, a través del correu music@simfonica.cat o trucant al 935893193.

Publicitat

SOCIS: Entrada Gratuïta / NO SOCIS: 9€

Feu un comentari