Com rebrà Sant Cugat a Ses Majestats aquesta Nit de Reis?

04/01/2021 – Redacció /

L’alcaldessa ha signat un ban especial perquè els Reis puguin viatjar fins a Sant Cugat, malgrat les actuals restriccions de desplaçament. Tot i que a aquestes alçades tots sabem que no es podrà celebrar l’habitual cavalcada pels carrers de la ciutat, Sant Cugat ha organitzat una sèrie d’actes per donar la benvinguda a Ses Majestats.

El dia 5 de gener, a les 20h, les nenes i nens de Sant Cugat podran seguir en directe a Televisió Sant Cugat la rebuda institucional de Ses Majestats d’Orient al municipi a través d’una trobada virtual. Serà un acte sense públic on l’alcaldessa, Mireia Ingla, els entregarà les claus de la ciutat i s’oferirà el tradicional discurs de benvinguda i el discurs d’un dels tres reis

Publicitat

Durant aquests dies, les nenes i nens de Sant Cugat han tingut diverses oportunitats de donar la carta amb les demandes als emissaris reials. Ho han pogut fer del 2 al 5 de gener al Campament Reial instal·lat al Claustre del Monestir. Un acte amb cita prèvia on els més petits han pogut descobrir tot l’univers màgic dels Reis d’Orient, de la mà dels seus ajudants.

A més de la bústia reial del Claustre també n’hi han hagut més repartides per la ciutat en diferents equipaments municipals com el Casal Torreblanca, la Casa de Cultura, el Casal Mira-sol, Can Maristany, la Casa Aymat o Xalet Negre.

A Valldoreix també s’han instal·lat les carpes dels Missatgers reials, on els infants de Valldoreix han pogut acostar-se per entregar les seves cartes en un total de set campaments instal·lats els dies 3 i 4 de gener en horari de tarda.

Publicitat

Els nens i nenes de La Floresta i Les Planes que encara no hagin entregat la seva carta tindran encara una oportunitat de fer-ho el mateix dia 5 de gener a la tarda al Casino de La Floresta i al Casal de Les Planes. Dos actes però per als que cal inscripció prèvia.

Televisió Sant Cugat també us oferirà en directe altres actes dedicats a Ses Majestats, com la Missa vespertina de Reis per a les famílies i els infants. Un acte que retransmetrem en directe des del Monestir de Sant Cugat el dia 5 de gener a les 19.00 del vespre.

Feu un comentari