Ciutadans demanarà al ple paralitzar el projecte de Ragull Centre04/05/2021 – Redacció /

Ciutadans Sant Cugat presentarà en el ple de maig, que se celebrarà el dilluns 17 de maig i que es podrà seguir per Televisió Sant Cugat, una moció per paralitzar el projecte de Ragull Centre, ubicat al barri de Sant Francesc-Monestir. La formació taronja considera que “la construcció de dos edificis d’onze plantes suposaria una ruptura del concepte urbanístic de la ciutat“. A la vegada critiquen que la decisió “ha nascut des de l’absoluta unilateralitat del govern municipal” sense comptar amb l’opinió de l’oposició ni dels veïns.

Els regidors de Ciutadans, Munia Fernández-Jordán i Aldo Ciprian

Per aquest motiu Cs demanarà al plenari paralitzar “sine die” el projecte urbanístic de Ragull Centre i posar en marxa un procés participatiu amb les principals associacions del barri del Monestir, Can Magí i Sant Francesc. A la vegada el grup municipal creu que el sòl destinat a equipaments hauria de revertir de manera directa en serveis per les persones del barri com un CAP, una piscina pública o aparcament públic.

L’Ajuntament crearà Ragull Centre, un nou complex, de dos edificis de 10 plantes, destinat a l’habitatge i l’activitat econòmica i comercial a la rambla del Torrent d’en Xandri, concretament en un solar de 10.155 metres ubicat al número 14, al costat de l’antiga Delphi, i propietat de l’empresa Ferrrer. L’espai tindrà un parc de 118 habitatges, 72 dels quals es destinaran al lloguer protegit, i que seran de propietat municipal. A més es destinaran 3.500 metres quadrats a activitats econòmiques i comercials.

Publicitat


Deixa un comentari