Ciutadans demana invertir en llums de Nadal i en la senyalització dels eixos comercials02/11/2020 – Tina Forest Illas /

El grup municipal de Ciutadans presentarà dues mocions amb propostes de millora per a les mesures establertes per frenar la Covid-19.

ciutadans-escola-concertada-santcugat

La primera va dirigida a millorar la il·luminació dels carrers durant la Campanya de Nadal. Des de Ciutadans expliquen que augmentar la quantitat i la qualitat dels llums de Nadal suposarà una ajuda de cara als eixos comercials de la ciutat, ja que repercuteix en l’augment de les vendes del comerç local i fomenta el consum.

Demanen que hi hagi més ornamentació, i que s’arribi als barris de Mira-sol i Volpelleres, entre d’altres, ja que consideren que se’ls ha desatès. Aposten perquè s’inverteixi en una il·luminació de baix consum

Expliquen que també ho demanen per un factor anímic de la ciutadania, que amb la situació actual ja està “decaiguda i deprimida”, i que això contribuiria a “afavorir l’ambient”.

Publicitat

Taula Tercer Sector


També es demana que s’organitzin activitats lúdiques obertes al públic, sempre dins les restriccions de la covid-19, per promoure totes les zones comercials.

La segona moció presentada pel grup municipal fa referència a la senyalització vertical i horitzontal als carrers de Sant Cugat. En concret demanen que s’instal·li senyalització vertical als principals eixos comercials de la ciutat, de recordatori pel que fa a les mesures de seguretat, com l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic o distància de seguretat.

També demanen reduir un 30% el temps d’espera dels semàfors durant els caps de setmana, per evitar l’acumulació de gent, i posar senyals al terra per marcar la distància de seguretat, així com el sentit de la marxa pels carrers més transitats.

Ciutadans portarà aquestes dues mocions al ple del mes de novembre de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Deixa un comentari