Ciutadans demana habilitar un pàrquing pavimentat per accedir al CAP de Can Mates01/02/2021 – Tina Forest Illas /

El grup municipal de Ciutadans demana que s’habiliti un aparcament contigu pavimentat per accedir al CAP de Can Mates. És una de les mocions que el partit taronja presentarà al proper ple de febrer.

Sergio Blàzquez, regidor de Ciutadans, ha explicat que consideren especialment rellevant l’accés que pugui tenir el vehicle privat en els centres sanitaris, i lamenten que per accedir al CAP de Can Mates, actualment cal aparcar o bé en els carrers que el rodegen o bé en un pàrquing de terra. En aquest sentit demanen que aquest es pavimenti, i que es converteixi en un pàrquing públic gratuït, amb temps limitat a la visita al centre mèdic.

Des del grup expliquen que aquesta moció ja es va aprovar en el seu moment l’any 2016, però lamenten que a hores d’ara encara no s’ha fet efectiva, i demanen que es dugui a terme en la major brevetat possible.

“Targeta taronja per a comerciants” perquè puguin estacionar a les zones verdes

El grup de Ciutadans també presentarà una segona moció al ple de febrer per promoure la creació de les “Targetes Taronges per als Comerciants” de Sant Cugat. La iniciativa pretén facilitar l’aparcament a les zones verdes per aquells que tinguin un negoci a Sant Cugat, però que no siguin residents.

Publicitat


Proposen una modificació de l’ordenança que permeti reservar un nombre determinat de places de les zones verdes perquè les utilitzin els propietaris d’aquests negocis.

Aldo Ciprian, portaveu del partit a l’Ajuntament, explica que els comerciants que paguen els seus impostos a la ciutat haurien de gaudir dels mateixos drets d’aparcament que els residents.

També diuen que actualment part de les zones verdes de Sant Cugat estan buides, i expliquen que aquesta mesura seria una manera d’amortitzar aquests espais.

Deixa un comentari