Carta de comiat a la llar d’infants Mainada

27/10/2020 – Redacció /

La llar d’infants Mainada, situada al carrer de Castellví,  tancarà les seves portes per sempre aquest divendres 30 d’octubre després de més de 30 anys a la ciutat. La notícia ha agafat per sorpresa a moltes famílies, que han volgut fer pública una carta de comiat i agraïment:

“Mainada tanca”

Fa pocs dies hem rebut la notícia que, aquest divendres 30 d’octubre, la llar d’infants Mainada tancarà les portes per sempre, després de més de trenta anys d’activitat. Ho fa per raons econòmiques i contra la voluntat de la direcció, les treballadores i les famílies. La crisi de la Covid-19 ha estat decisiva per arribar a aquesta situació.

Publicitat

Més enllà dels problemes i contrarietats que ens suposa el tancament, les famílies som conscients que tanca una institució que volia ser i ha estat alguna cosa més que una llar d’infants. Per moltes famílies de Sant Cugat, durant tots aquests anys, Mainada ha estat una referència, una segona llar, en una època de les nostres vides on som especialment inexperts i vulnerables.

Ens sap greu que tanqui un lloc on la feina s’ha fet ben feta, s’hi ha donat i rebut amor i compromís, s’ha arriscat i s’ha innovat, sempre pensant en el millor per als nostres fills i filles.

Així doncs volem expressar la nostra gratitud i reconeixement a l’Antònia i l’Anna Latorre, la seva família i les treballadores i ex-treballadores de Mainada, per tota la seva feina durant aquests trenta anys. Les famílies, com diu l’Antònia, només estem de pas, però Mainada es quedarà sempre en un racó del nostre cor.

Publicitat

Famílies i ex-famílies de Mainada

Feu un comentari